Kojima Öldükten Sonra Bile MGS Yapmak İstiyor !

Metal Gear serisi gerçek anlamda Kojima ile PS one konsolunda üne kavuşmuştu.
11.10.2011 00:35 Talha Aynacı

 
     Hiç kuşkusuz Hideo Kojima ismi, video oyun dünyasında her daim babası olduğu kışkırtıcı oyun serisi Metal Gear Solid ile anılacak. Daha önce pek çok kez başka oyunlara yönelmek istediğini açıklayan ve seriyi artık güvenilir kadrosuna emanet edeceğini söyleyen Kojima, nihayetinde bu seriyle hiç bir zaman bağını koparamayacağını dile getirdi; öldükten sonra bile !
 
     GT.tv ile bir söyleşi gerçekleştiren Kojima, MGS serisinin geleceği hakkında şu açıklamada bulundu:
 
"Öncelikle şunu söylemeliyim: Metal Gear Solid'i isteyen oyun tutkunları olduğu sürece ben de Metal Gear Solid serisine devam etmekten memnuniyet duyacağım. Ölümümden sonra dahi bu seriyi devam ettirmek isterdim.
 
Tabii ki bir yapımcı olarak yeni oyunlar üzerinde çalışmaktan vazgeçmek ve kendimi sadece MGS ile sınırlamak istemiyorum.  Metal Gear Solid 3'den bu yana MGS oyunlarından uzaklaşarak, seriyi stüdyoda elinde yeni bir senaryo ve oyun tasarımı ile gelen insanların ellerine bıraktım. Ancak bir şekilde, bu hiçbir zaman yürümedi ve bildiğiniz gibi kendimi bir anda oyunun orasında burasında düzeltmeler yaparken buldum."
 
     Metal Gear Solid serisi, şu sıralar pek bir popüler olan HD koleksiyon paketiyle fanlarının karşısına çıkma hazırlığı içerisinde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler