Kojima Productions Yeni Oyununu Epey Yakında Duyuracak

26.03.2021 07:59 Gazali Çetinkaya

 
Metal Gear Solid serisi ve Death Stranding'in arkasındaki stüdyo Kojima Productions yeni oyununu duyurmaya hazırlanıyor.

YouTube kanalı Al Hub ile röportaj gerçekleştiren Kojima Productions sanat yönetmeni Yoji Shinkawa, bir şey üzerinde çalıştıklarını ve bunu muhtemelen epey yakın bir zamanda duyurabileceklerini belirtti.
 
Kojima Productions yeni bir proje geliştirdiğini Ekim 2020'de doğrulamış ve Tokyo stüdyosu için sınıfının en iyisi yetenekli geliştiriciler aradıklarını açıklamıştı.
 
Hideo Kojima uzun bir zamandır yeni projesinin sinyalini veriyor. Death Stranding'in çıkış yaptığı Kasım 2019'da, gelecekteki projesine hazırlık için korku filmleri izlediğini ifade etti. Nisan 2020'de ise bir gün devrimsel bir korku oyunu yapmak istediğinden bahsetti. Bir ay sonra ise planlama aşamasında olan bir oyunun iptal edildiğini açıkladı.
 
Hideo Kojima'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı bazı görseller Death Stranding'in devam oyununu işaret ediyordu. Death Stranding aktörü Norman Reedus da Hideo Kojima ile birlikte başka bir projede çalışmak için görüştüklerini söylemişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 24 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 40 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler