Kojima, Yeni Oyunu Death Stranding Hakkında Ufak Bilgiler Paylaştı

14.06.2016 09:19 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 konferansı sırasında duyurulan ve oldukça ilgi çekici görünen Death Stranding hakkında bazı ufak detaylar geldi.  Youtube Live'a demeç veren Hideo Kojima oyunu hakkında sorulan soruları yanıtladı.
 
Geoff Keighley: İlk olarak oyunun motorunu seçtiniz mi diye sormak istiyorum?
Hideo Kojima: Oyunun motorunu henüz seçmedik ama elimizde birkaç aday bulunmakta. 
 
Geoff Keighley: Norman Reedus gördüğümüz kadarıyla oyunun baş rolü olacak doğru değil mi?
Hideo Kojima: Evet doğru Norman Reedus oyunumuzun baş rolü olacak.
 
Geoff Keighley: Guillermo Del Toro'yu bu oyunun yapımında görebilecek miyiz?
Hideo Kojima: Şimdilik Guillermo Del Toro bu projemizde yer almıyor.
 
Geoff Keighley: Peki maskot olarak tanıtılan Ludens bu oyunun bir parçası olacak mı? 
Hideo Kojima: Hayır Ludens da oyunun içerisinde yer almıyor.
 
Geoff Keighley: Peki oyunun türü hakkında bize ne söyleyebilirsiniz? Aksiyon macera mı olacak yoksa psikolojik gerilim mi veya başka bir tür mü?
Hideo Kojima: Henüz net bir cevap veremem ancak oyunun içerisinde bolca aksiyon ögesi olacağını söyleyebilirim. Ayrıca oyun dünyasında bir sürü aksiyon oyuncusu var ve bu oyuncular Death Stranding'e rahat adapte olabilecek. Son olarak ise Death Stranding'i oynamaya başladıktan birkaç saat sonra fark edeceksiniz ki bu oyun daha önce oynadığınız hiç bir oyuna benzemiyor.
 
Geoff Keighley: Oyunun çıkış zamanı, ana karakterin ismi ve geçtiği yer hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? 
Hideo Kojima: Oyunun çıkışı muhtemelen biraz zaman alacak ve maalesef oyun karakterinin ismiyle nerede geçeceğini de henüz söyleyemem.
 
   Gördüğünüz üzere oyun hakkında pek fazla bilgi vermeyen Kojima, Youtube Live üzerinde Geoff Keighley'e bu şekilde röportaj verdi. Yine de bazı kullandığı cümlelerle ve tanıtım videosuyla bizleri heyecanlandırmayı başaran Kojima'nın yeni oyununda bizlere ne sunacağını merakla bekliyoruz. Death Stranding için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler