Konami Müdahale Edene Kadar P.T. PS5'te Sorunsuz Çalışıyormuş

06.11.2020 19:37 Gazali Çetinkaya

 
Kojima Productions'ın Silent Hills oyunu için yayınlanan P.T. (Playable Teaser) demosu PlayStation 5'te oynanamayacak.
 
P.T. Nisan 2015'te, Silent Hills'in iptal haberiyle birlikte, PlayStation Store'dan kaldırıldı ve o zamandan beri tekrar indirilemiyor. Ancak demo hâlâ PlayStation 4'ünüzde yüklüyse oynayabiliyorsunuz ve PlayStation 4'teki dijital içerikler PlayStation 5'e WiFi veri transferi yoluyla aktarılabiliyor. 
 
Polygon ve GamesRadar, geçtiğimiz haftalarda P.T.'yi bu yolla PlayStation 5'te sorunsuz bir şekilde oynayabildiğini belirtti fakat daha sonra demonun PlayStation 5 üzerindeki listelemesi "PlayStation 4'te Oynanabilir" olarak değiştirilmiş ve artık PlayStation 5'te oynanamıyor.

Sony Interactive Entertainment sözcüsünün yapmış olduğu açıklamaya göre bu değişiklik yayıncı kararıyla yapılmış. Yani Konami duruma müdahale etmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler