Konami ile FC Schalke 04 Partnerlik Anlaşması İmzaladı

04.06.2018 13:41 Gazali Çetinkaya

 
 
   Borussia Dortmund kulübünün Haziran 2020'ye kadar devam etmesi planlanan lisans anlaşmasını erkenden sonlandırmasının ardından Konami Digital Entertainment 7 ulusal lig şampiyonluğu ve 17-18 sezonundaki ikinciliği ile Almanya'nın en büyük kulüplerinden biri olan FC Schalke 04 ile partnerlik anlaşması imzaladı.
 
   Bu anlaşmanın sonucu olarak FC Schalke 04 logosu, formaları, oyuncuları ve stadyumu lisansı olarak Pro Evolution Soccer 2019'da bulunacak.
 
   Konami Digital Entertainment:

   "PES partner kulübü olarak belirlenmelerinin bir parçası olarak iç saha stadyumları olan VELTINS-Arena'nın PES 2019'a özel kullanılması amacıyla son derece detaylı bir modelini oluşturduk. Stadyumun kapsamlı analizlerini son teknoloji ürünü 3 boyutlu tarama teknolojimizle bir araya getirerek VELTINS-Arena'yı son derece aslına uygun şekilde yeniden oluşturabildik. Stadyum, saha ve dış mekanları ve aynı şekilde tribünleri ve oyuncu tüneli de dahil olmak üzere her yönüyle detaya titiz bir dikkat verilerek yeniden yapıldı.

   VELTINS-Arena'nın eşsiz atmosferini yakalamak için stadyumun etrafındaki çeşitli noktalardan elde edilen aydınlatma verileri kullanılarak kendinizi sanki sahada bir oyuncuymuş gibi hissetme deneyimi yaşamanıza olanak sağlandı. Benzersiz gerçekçilik seviyesi sayesinde taraftarlar PES 2019'da VELTINS-Arena'da oyun öncesi tansiyonun her zerresini hissedebilecek ve maç oynamanın heyecanını yaşayabilecek."
 
   Pro Evolution Soccer 2019, 28 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da; 30 Ağustos'ta Avrupa, Avustralya ve Japonya'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2019 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler