Konami ve Atalanta Özel Partnerlik Anlaşması İmzaladı

26.05.2021 13:27 Gazali Çetinkaya

 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamada İtalya ligini üçüncü sırada tamamlayan ve İtalya'nın en iyi futbol kulüplerinden biri olan Atalanta Bergamasca Calcio (“Atalanta”) ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladıklarını açıkladı.
 
“Resmi Futbol Oyunu Partneri” olarak KONAMI, Atalanta logo ve formalarını 2021/22 futbol sezonunun başlamasıyla futbol oyunlarında kullanabilecek.
 
Lisans, önümüzdeki sezondan itibaren eFootball PES serisine özel olacak.
 
Konami Digital Entertainment B.V. başkanı Naoki Morita, konuyla ilgili duygularını, “Bir yandan eFootball PES serisinin geleceğiyle ilgili yepyeni duyuruların hazırlıkları sürerken, Avrupa futbolunun parlayan yıldızı Atalanta B.C. ile gerçekleşen bu çok özel işbirliğini duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Partner Kulüplerimizle omuz omuza ilerlemeye tüm dünyadan futbolseverlere keyifli oyunlar sunabilmek adına çok önem veriyoruz”, sözleriyle ifade etti.
 
Atalanta B.C. CEO.’su Luca Percassi ise partnerlikle ilgili düşüncelerini şu şekilde belirtti “KONAMI’yle yaptığımız anlaşmayı duyurmaktan dolayı mutluyuz. KONAMI öylesine büyük ve uluslararası bir marka ki sadece marka ismini telaffuz etmek yeterli. Bu işbirliği Atalanta’nın büyümesinde çok önemli bir aşamayı işaret ediyor”.
 
Italya’nın Bergamo şehrinden bir takım olan Atalanta 60 yıldır ülkenin en iyi liglerinde top koşturmakta ve Avrupa çapında oldukça sağlam bir hayran kitlesine sahip. Takım son iki sezondur Avrupa'nın en prestijli turnuvalarında son 16’da yer almayı başardı.

KONAMI’nin eFootball PES için yaptığı bu yeni iş birliği duyurusu, daha önce İtalyan Futbol Federasyonu, AS Roma ve SS Lazio gibi İtalyan futbolunun önde gelen kurum ve kulüpleriyle gerçekleşmiş anlaşmaların devamı niteliğinde.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball PES 2021 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler