Korku Oyunu DARQ için Ücretsiz DLC The Tower 6 Mart'ta Çıkacak

03.03.2020 19:00 Gazali Çetinkaya

 
Unfold Games, yandan görünümlü bulmaca korku oyunu DARQ için ücretsiz indirilebilir içerik The Tower'ın 6 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Steam üzerinde belirtilene göre "Lloyd, yeni bulmacalarla ve tuhaflıklarla dolu gizemli kuleyi keşfetmek için geri döndü. Bu DLC'yi oynamak için oyunu bitirmenize gerek yok."
 
Oyunun yönetmeni Wlad Marhulets "Yaklaşık 30 dakika uzunluğunda yeni bir içerik sunan ücretsiz bir indirilebilir içerik. Oyunun çalkantılı çıkışı sırasında bizi destekleyen oyunculara teşekkür etmenin bir yolu." dedi.
 
Wlad Marhulets "çalkantılı çıkış" derken Epic Games Store ile aralarında yaşanan olayı vurguluyor. DARQ'ın çıkışına çok az bir zaman kala Epic Games, Unfold Games'e özel anlaşma teklifinde bulundu fakat geliştirici ekip bu teklifi reddederek oyunu Steam'de yayınladı. 
 
DARQ 15 Ağustos 2019'da PC için çıkmıştı. Türkçe arayüz desteğine sahip. Steam'de 32,00 TL fiyattan satışta.

İndirilebilir içeriğin teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DARQ Platformlar: PC Geliştirici: Unfold Games Dağıtıcısı: Unfold Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler