LEGO City Undercover Çıkış Tarihi Duyuruldu

24.02.2017 09:06 Gazali Çetinkaya

   2013 yılında Wii U'ya özel olarak çıkış yapan LEGO City Undercover daha önce açıklandığı üzere diğer platformlara da geliyor ve Warner Bros. oyunun net çıkış tarihini video eşliğinde duyurdu. 
 
   LEGO City Undercover 4 Nisan tarihinde Kuzey Amerika, 7 Nisan tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Gizli görevde bulunan Chase McCain adındaki bir polisin rolünü üstlendiğimiz açık dünya oyunu LEGO CITY Undercover'ın PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC sürümünde ek olarak iki kişilik co-op modu yer alacak. Wii U sürümünde bu özellik bulunmuyordu. 
 
   Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego City Undercover Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler