LEGO City Undercover - Araçlar Tanıtım Videosu

31.03.2017 00:18 Gazali Çetinkaya

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ile geliştirici TT Games, LEGO City Undercover için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Video oyundaki araçlara odaklanıyor. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
   LEGO City Undercover'da caddede bulunan her araç oyunun açık dünyasında gezinmek için kullanılabilir. Oyun spor otomobilleri, motosikletler, helikopterler ve daha pek çok araçtan oluşan 100'den fazla araca sahiptir.
 
   Gizli görevde bulunan Chase McCain adındaki bir polisin rolünü üstlendiğimiz açık dünya oyunu LEGO CITY Undercover 4 Nisan tarihinde Kuzey Amerika'da, 7 Nisan tarihinde Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.
 
   LEGO CITY Undercover şu anda Wii U üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego City Undercover Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 44 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler