LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Tekrar Ertelendi

02.04.2021 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'nın çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

İlkbaharda çıkış yapması planlanan oyun belirsiz bir tarihe ertelendi.
 
TT Games erteleme hakkında "TT Games'teki herkes LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'yı en büyük ve en iyi LEGO oyunu yapmak için sıkı bir şekilde çalışıyor fakat bunun için daha fazla zamana ihtiyacımız olacak. Oyunu planladığımız ilkbahar aralığında piyasaya sunamayacağız ancak yeni çıkış tarihini en kısa sürede duyuracağız." diye belirtti.
 
Dokuz Star Wars filminin tamamını içerecek yeni LEGO Star Wars oyunu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PlayStation 5, Xbox Series PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Star Wars The Skywalker Saga Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Traveller's Tales Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler