Life is Strange Geliştiricisi DON’T NOD Ekibinden Yeni Oyun Geliyor! İlk Görsel Paylaşıldı

29.01.2023 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Hikaye tabanlı ve seçim odaklı oyun serisi Life is Strange ve Life is Strange 2 geliştiricisi DON'T NOD, yakın zamanda paylaştığı bir Twitter gönderisinde yeni geliştirdikleri oyunun bir ekran görüntüsünü paylaştı. Gönderide yeni geliştirilen hikaye odaklı bu yapım için Montréal ekibine yeni yeteneklerin arandığı da belirtiliyor.
 
Yeni Twitter gönderisi ile oyunla alakalı ilk görsel geldi 
 
 
 
DON'T NOD ekibinin yeni geliştirdiği hikaye odaklı oyunu için ilk görsel paylaşıldı. Paylaşılan bu görsel Twitter aracılığı ile geldi. Twitter gönderisinde şu ifadeler yer alıyor: " DON'T NOD Montreal'in şu anda geliştirdiği projeye küçük bir bakış sunuyoruz. Bu görsel sizi çocukluğunuza götürüyor mu? Bu yeni hikaye odaklı proje için Montreal'deki ekibimize katılacak yetenekler arıyoruz! Tüm açık pozisyonlarımıza buradan bakabilirsiniz.” 
 
Yeni geliştirilen proje, Life is Strange serisi ile alakalı olmayacak. Bu konu hakkında Mayıs 2021'de DON'T NOD CEO'su Oskar Guilbert, IGN'ye yaptığı açıklamada "Yeni geliştireceğimiz proje, Life is Strange franchise'ının bir parçası olmayacak" ifadelerini kullandı.
 
Ek olarak Guilbert şunları söyledi: "Hiçbir zaman asla demeyin. Şu an için önümüze bakıyoruz ve kendi orijinal IP'mizi oluşturmak istiyoruz. Yapmak istediğimiz şey tamamen bu.”
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life Is Strange 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler