Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı

29.04.2024 21:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Life is Strange serisi ve daha fazlasıyla ön plana çıkan DON'T NOD stüdyosu, Lost Records: Bloom & Rage adlı yeni oyunları için yepyeni bir fragman yayınladı. "Lo-Fi Summer" adındaki fragman, oyunda yer alan karakterleri, atmosferi ve daha fazlasını bizlere aktarıyor.
 
Life is Strange benzeri olacak
 
 
 
Velvet Cove bölgesinde yer aldığımız yapımda bir grup içerisinde bulunuyor ve bu grupta yer alan aynı zamanda içe dönük bir karakter olan Swann'ı kontrol ediyoruz. Grubun diğer üyeleri arasında deli fişek Nora, düşünceli lider Autumn ve güçlü iradeye sahip Kat bulunuyor.
 
Açıklanan detaylara göre şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Lost Records: Bloom & Rage, 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Fragmandan da görebileceğiniz gibi yapım Life is Strange serisi ile benzerlik gösterecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler