Little Nightmares 3'ten Tüyler Ürperten Yepyeni Fragman

21.08.2024 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini Supermassive Games ekibinin üstlendiği gerilim odaklı platform macera oyunu Little Nightmares III'ten yepyeni bir fragman yayınlandı. Low ve Alone karakterlerinin yaşadığı ve başından geçen olayları aktaran fragmanda, ikilinin hangi zorlu mücadeleden geçtiği ön plana çıkıyor.
 
Little Nightmares 3 seriye ilk kez işbirliği modunu getiriyor
 
 
 
Little Nightmares serisinin en yeni oyunu içerisinde yine rahatsız edici gerilim ve korku unsurları yer alıyor. Seride ilk kez çevrimiçi işbirliği moduyla beraber bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz destek bulunuyor. Bunun yanı sıra arkadaşınızı davet edebileceğiniz gibi tek başınıza da oyunu oynayabiliyorsunuz. Oyunu tek başınıza oynarsanız, diğer karakter yapay zeka tarafından kontrol ediliyor.
 
Çocukluk korkularınızla yüzleşebileceğiniz yapımda seri içerisinde olduğu gibi tuhaf ortamlara doğru geçiş yapabiliyor ve buralarda yer alan çeşitli bulmacaları çözmek durumunda kalıyoruz. Tüm bunları yaparken yer yer gerilimin dozunun arttığını görebiliyor ve daha fazla etkileşim unsuruyla karşı karşıya geliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Little Nightmares III, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler