Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor

15.06.2024 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Dragami Games, Lollipop Chainsaw'ın yeniden yapımı Lollipop Chainsaw RePOP'un dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 25 Eylül tarihinde 50 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Yeniden yapım sürümünde hikaye olduğu gibi kalıyor 
 
 
 
Lollipop Chainsaw RePOP, İngilizce ve Japonca seslendirmelerin yanı sıra İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi ve Geleneksel Çince alt yazı desteğine sahip olacak. Oyunun ayrıca fiziksel sürümleri Ekim ayında tüm dünyada satışa sunulacak ve daha fazla bilgi ilerleyen süreçte açıklanacak. Japonya ve Asya'da fiziksel sürümler PlayStation 5 ve Switch için dijital sürümle aynı gün ve tarihte satışta olacak.
 
Yeniden yapım sürümü Yoshimi Yasuda'nın yapımcı olarak geliştirilmesine öncülük ettiği 2012 oyununun orijinal yapısı korunuyor. Yeni pakette hikaye hiçbir şekilde değişmiyor ve olduğu gibi bırakılıyor aynı zamanda yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve ek oynanış içerikleriyle beraber destekleniyor. Son olarak ön siparişlerin ne zaman açılacağı şu an için bilinmiyor. Yakın zamanda yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler