MIBR, 3 Oyuncusuyla Yollarını Ayırma Kararı Aldı

18.09.2020 11:44 Hamit Can Sayılgan

 
     Brezilyalı elektronik spor organizasyonu MIBR, koçları Ricardo "dead" Sinigaglia başta olmak üzere Fernando "fer" Alvarenga ve Epitácio "TACO" de Melo ile yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu. 
 
 
 
     Öte yandan takımın kaptanı ve AWP rolü oyuncusu Gabriel "FalleN" Toledo, aktif kadrodan ayrıldığını ve bir süreliğine yedeğe geçtiğini duyurdu. 2 Major şampiyonu Brezilyalı, yönetimin fer ve TACO ile yollarını ayırmasından hiç memnun olmadığını içeren bir yazı da paylaştı.
 
     "Son birkaç hafta zor ve yorucu bu yüzden geleceğimi düşünmek adına bir süre yedeğe geçmeye karar verdim. MIBR yönetiminin kadroda yaptıkları değişiklikleri kesinlikle onaylamadığımı buradan bildiriyorum. Takım olarak geldik takım olarak gideriz." 
 
     Son zamanlarda aldığı kötü sonuçlarla isminden söz ettiren MIBR, kadrosunun dağıldığını söylemek mümkün. Brezilyalı takım en son 2018 yılında Çin'de düzenlenen ZOTAC Cup Masters 2018 turnuvasında şampiyonluk elde etti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler