Mad Max Serisinin Yeni Filmi "Furiosa"nın Geçmişini Anlatacak

15.05.2020 13:55 Özgür Eroğlu

 
Mad Max Fury Road'un yönetmeni olan George Miller, geçtiğimiz yılın sonlarında beşinci filmin geleceğini onaylamıştı, ancak filmin konusu tam olarak bilinmiyordu. Son açıklama ile birlikte beşinci filmin konusu belli oldu.
 
Geçtiğimiz aylarda Furiosa filmi ile ilgili çıkan dedikodular da bu şekilde onaylanmış oldu. George Miller'ın bir sonraki Mad Max filmi, Furiosa karakterinin geçmişine odaklanacak. Ancak ne yazık ki Furiosa'yı Charlize Theron canlandırmayacak.
 
Geçtiğimiz aylarda George Miller'ın oyuncu Anya Taylor-Joy ile Furiosa filmi için görüştüğü açıklanmıştı. Resmi olarak açıklanmasa da Furiosa'yı Anya Taylor-Joy canlandıracak gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler