Mads Mikkelsen, Hideo Kojima Hakkında: "O, Video Oyunlarının Kasparov'u"

07.12.2016 09:46 Gazali Çetinkaya

   Jagten, Adams æbler, Hannibal dizisi ve diğer birçok filmiyle tanıdığımız başarılı oyuncu Mads Mikkelsen'ın, The Game Awards etkinliği esnasında paylaşılan video ile Death Stranding ekibinde yer alacağı doğrulanmıştı ve Mads Mikkelsen, gerçekleştirilen bir röportajda Kojima ile oyunu hakkında yorumlarda bulundu.
 
   Mads Mikkelsen, ilk olarak Rus satranç büyükustası Garry Kasparov'a gönderme yaparak Hideo Kojima hakkında "O, video oyunlarının Kasparov'u" açıklamasını yaptı.
 
   Ayrıca Mads Mikkelsen "Hideo Kojima çok zeki birisi. Demek istediğim... bana söylediği şeyler? Sadece bir kısmını anladım." dedi ve Kojima'nın Death Stranding ile tamamen yeni bir şey yarattığını, oyunun da "çok karmaşık" olduğunu belirtti.
 
   Henüz oyunun konusunu kavrayamamış olsak da Hideo Kojima yayınladığı iki video ile oyuncuları oldukça etkilemeyi başardı ve bizlere farklı bir deneyim sunacağını belli ediyor. Zaten Hideo Kojima, E3'teki duyurudan sonra "Death Stranding'i oynamaya başladıktan birkaç saat sonra fark edeceksiniz ki bu oyun daha önce oynadığınız hiç bir oyuna benzemiyor." açıklamasını da yaparak bunun sinyalini vermişti. 
 
   Guerrilla Games'in Horizon: Zero Dawn oyununda kullandığı Decima adlı motoru kullanacak Death Stranding için henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil, Hideo Kojima twitter'dan yaptığı açıklamasında oyunun Tokyo Olimpiyat Oyunları (2020) ve yeni Akira'dan (2019) önce çıkacağını söylemişti. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler