Mafia 1 Remake Hikaye Fragmanı

13.06.2020 23:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Hangar 13, 2002'de çıkan Mafia oyununun remake'i Mafia: Definitive Edition için ‘Yeni Başlangıçlar’ başlıklı hikaye fragmanı yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Mafia suç efsanesinin birinci bölümü - 1930’lar, Lost Heaven, IL
 
Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.
 
Bir Mafya Filmi Oynatın:
Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin.

Lost Heaven, IL:
1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu.

Yenilenen Klasik:
Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia.
 
Mafia: Definitive Edition 28 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Store ve Steam'de 259,00 TL'den ön siparişte.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia: Definitive Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler