Mafia: Definitive Edition ve Mafia II: Definitive Edition Ekran Görüntüleri ve Çıkış Tarihleri

13.05.2020 18:54 Gazali Çetinkaya

2K Games ve Hangar 13 bugün Mafia: Trilogy'i PlayStation 4, Xbox One ve PC için resmi olarak duyurdu. 19 Mayıs'ta yapılacak tanıtım öncesi ekran görüntüleri, çıkış tarihi ve detaylar Microsoft Store üzerinden sızdı.


Mafia: Definitive Edition
 
28 Ağustos 2020
 
Mafia suç efsanesinin birinci bölümü - 1930’lar, Lost Heaven, IL

Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Bir Mafya Filmi Oynatın:
Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin.
 
Lost Heaven, IL:
1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu.
 
Yenilenen Klasik:
Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mafia II: Definitive Edition
 
19 Mayıs 2020
 
Mafia suç efsanesinin ikinci bölümü - 1940'lar - 50'ler Empire Bay, NY

Göz alıcı HD ayrıntıyla yeniden düzenlenmiş oyunda organize suçun Altın çağında bir gangsterin hayatını yaşayın. Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için çalışır ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

Altın Çağ Draması:
Mafya'daki bir adamın ikonik macerası
 
Empire Bay, NY:
2. Dünya Savaşı Sonrası Empire Bay, NY, fırsatlarla dolu ve organize suçun savaş sonrası Amerika'nın gelişen endüstrilerinden beslendiği bir şehir.
 
Eksiksiz ve Yeniden Düzenlenen Favori:
İlk defa Mafia II'yi göz alıcı HD'de sunulan tek bir pakette deneyimleyin.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia: Definitive Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler