Maisie Williams'ın Başrolünde Olduğu Korku Filmi The Owners'dan Fragman Paylaşıldı

10.08.2020 12:54 Özgür Eroğlu

 
Hermann and Yves H.'in Une Nuit de Pleine Lune isimli çizgi romanından esinlenen korku filmi The Owners'dan yeni fragman paylaşıldı.
 
Filmin yönetmenliğini Julius Berg üstleniyor. Senaristliğini ise Julius Berg ve Mathieu Gompel üstleniyor. Film 4 Eylül'de hem dijital olarak satışa sunulacak hem de vizyona girecek. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Filmin başrolünde ise Game of Thrones dizisinde Arya Stark rolü ile tanınan Maisie Williams bulunuyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Sylvester McCoy, Rita Tushingham, Jake Curran, Ian Kenny ve Stacha Hicks. 
 
The Owners, bir grup gencin hırsızlık yapmak için girdikleri evde, evin sahipleri tarafından yakalanmalarını ve işlerin korkunç duruma dönüşmesini konu alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler