Man of Medan'ın Geliştirici Günlüğünde Co-op Modu Tanıtılıyor

08.08.2019 09:34 Gazali Çetinkaya

 
Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games, yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için yedi dakika uzunluğunda bir geliştirici günlüğü yayınladı ve çevrimiçi co-op olarak oynanabilecek paylaşımlı hikaye modu detaylandırılıyor.
 
İki oyuncu da beş ana karakterden birinin kontrolünü ele alarak bu karakter adına seçimlerde bulunacak. Bir oyuncu kontrol edilmeyen başka bir karakter ile sohbet ederken diğer oyuncu da o esnada dalış yapıyor olabilecek yani her iki oyuncu da oyunun tamamen farklı bir kısmını tecrübe edebilecek. Her ikisi de ister ayrı ister birlikte olsun hikayeyi etkileyen seçimler yapacak. Hatta diğer oyuncunun yapmış olduğu birkaç kötü seçim sizin ölümünüze dahi sebep olabilecek.
 
Diğer oyuncu bir seçim yaparken ekranınızda bilgilendirileceksiniz fakat hangi seçenekler arasında seçim yaptığını göremeyeceksiniz. Ayrıca diğer oyuncu seçim yapmadan önce ona tavsiyede bulunmak mümkün olacak.
 
The Dark Pictures: Man of Medan 30 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Dark Pictures: Man of Medan Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler