Maneater 22 Mayıs 2020'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

13.12.2019 04:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Tripwire Interactive ve geliştirici Blindside Interactive, Maneater'ın 22 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Switch versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
Epic Games Store üzerinde 69,00 TL fiyattan ön siparişte. 

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Denizin bir numaralı yırtıcısı olan devasa bir Köpekbalığı olarak nihai güç fantezisini deneyimle! Sahil sularında dehşet saç. Yüzücüleri ve dalgıçları paramparça et ve insanları korkut!

Maneater, Körfez Kıyısının amansız sularında geçen bir Tek Oyunculu Aksiyon RPG oyunudur. Açık okyanusta, bataklıklarda ve nehirlerde hayatta kalmak için savaş. Elindeki tek silah aklın, çenen ve beslenerek gelişme kabiliyetin.

Ye. Keşfet. Geliş!

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maneater Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blindside Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 16 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler