Maneater Çıkış Fragmanı

18.05.2020 20:19 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Tripwire Interactive ve geliştirici Blindside Interactive, köpekbalığını kontrol ederek diğer balıkları ve insanları yediğiniz tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Maneater'ın çıkış fragmanını yayınladı.
 
22 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. 
 
Epic Games Store'da 69,00 TL ve Xbox Store'da 113,75 TL. Epic Games Store'da desteklenen diller arasında Türkçe de mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Denizin bir numaralı yırtıcısı olan korkunç bir KÖPEKBALIĞI olarak nihai güç fantezisini deneyimle! Maneater, köpekbalığını SENİN oynadığın tek oyunculu, açık dünya bir aksiyon RPG (ShaRkPG) oyunudur. Küçük bir köpekbalığı yavrusu olarak başladığın bu oyunda bir yandan zorlu bir dünyada hayatta kalman bir yandan da beslenerek ekosistemin üst basamaklarına çıkman gerekiyor. Bunu yapmak için çeşitliliğin hakim olduğu geniş bir açık dünyayı keşfedecek, bu sırada içlerinde insanların ve vahşi yaşamın bulunduğu çeşitli düşmanlarla karşılaşacaksın. Doğru kaynakları bularak doğanın işleyişinin ötesinde büyüyüp gelişebilirsin. Böylece köpekbalığını kendi oynayış tarzına uygun hâle getirebilirsin. Şanslısın, çünkü seni parçalayan zalim balıkçıdan intikam almak için gelişerek devasa bir köpekbalığına, efsanevi bir süper yırtıcıya dönüşmen gerekecek. Ye. Keşfet. Geliş.
 
Eşsiz Hikaye - Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick and Morty) tarafından aktarılan, hikayeye dayanan ve bir reality televizyon programının perde arkasında geçen bir mücadelede oyna.

Çeşitli ve Zorlu Savaşlar - Diğer süper yırtıcılar da dahil acımasız vahşi yaşamla mücadele et veya kasabanın ayyaşlarından Sahil Güvenliğe kadar çeşitli insan avcı türlerine karşı savaş.

Bir Efsaneye Dönüş - İnsanlarla ve vahşi yaşamla beslenerek köpekbalığını büyüt, köpekbalığı ganimetleri bularak köpekbalığını mümkün olan birden fazla yönde geliştir.

Körfezi Keşfet - Körfez kıyısının nehir kolları, sahil tesisleri, endüstriyel rıhtımlar, açık okyanus ve daha fazlasını içeren 7 büyük bölge. Tam gece-gündüz döngüsüyle canlı bir dünya deneyimle. 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maneater Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blindside Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 58 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler