Maneater Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

23.09.2020 17:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncılar Tripwire Interactive ile Deep Silver ve geliştirici Blindside Interactive, köpekbalığını kontrol ederek diğer balıkları ve insanları yediğiniz tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Maneater'ın PlayStation 5 ve Xbox Series'in çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

Oyun yeni nesil konsollarda ray tracing, native 4K HDR çözünürlükte 60FPS ve yeni ışıklandırma efektleri içerecek. İyileştirmeler 2021'de oyunun PC versiyonuna ücretsiz bir güncellemeyle eklenecek.

Oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz olarak sahip olacak.

Maneater 22 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Epic Games Store için çıktı ve bir milyondan fazla satmayı başardı. Switch versiyonu da planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maneater Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blindside Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler