Manor Lords Çıkış Tarihi Açıklandı: Game Pass'e de Geliyor

26.10.2023 15:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Hooded Horse ve geliştiriciliğini Slavic Magic ekibinin üstlendiği Orta Çağ temalı strateji oyunu Manor Lords'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 26 Nisan 2024'te Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak.
 
Manor Lords ayrıca PC Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Konsollara ve Xbox Game Pass'e ise daha sonraki bir tarihte gelecek. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Kapsamlı bir orta çağ deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
Manor Lords, kapsamlı şehir kurma mekanikleri, devasa taktiksel savaşlar ile karmaşık ekonomik ve sosyal simülasyonlar içeren bir orta çağ strateji oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir orta çağ lordu olabileceğimiz yapımda topraklara hükmetmeye çalışıyor, mevsimler geçerken ve iklimler değişirken şehirleri yükseltebiliyoruz. 
 
14. yüzyılın sonlarına ait Frankonya sanatından ve mimarisinden ilham alan Manor Lords, Türkçe dil desteğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde mümkün olan her yerde tarihsel doğruluğa öncelik verilen bir yapı yer alıyor. Bu da hem oynanış mekaniklerine hem de görsellere gerçekçilik kazandırıyor.  
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Manor Lords Platformlar: PC Geliştirici: Slavic Magic Dağıtıcısı: Slavic Magic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 24 Dk önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler