Manor Lords'un Yeni Oynanış Fragmanı Savaş Sistemini Gösteriyor

16.02.2021 18:53 Gazali Çetinkaya

 
Slavic Magic, orta çağ temalı gerçek zamanlı strateji ve şehir kurma oyunu Manor Lords için savaş sisteminin özelliklerinin tanıtıldığı bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre "Manor Lords kalabalık asker grupları, askeri düzen, moral, kanat saldırısı, yorgunluk, mevsim ve ekipman gibi ögelerin savaş esnasındaki önemiyle, sizlere savaşı gerçekte olduğu gibi hissettirmeyi hedefliyor. Askerlerinizi akıllıca konumlandırın. Eğer güzel yönetilirse, ufak bir manga koca bir düşman bölüğünü yenebilir."
 
"Atlı birlikler, kaleler, surlara konuşlanmış askerler, ateşli silahlar ve kuşatma silahları (mancınıklar!) yapım aşamasındadır ve kesinlikle oyunun son sürümünde sunulacaktır." 
 
Manor Lords PC için geliştiriliyor ve Steam'de erken erişime açılacak. Çıkış tarihi belli değil.

Oynanış fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Manor Lords Platformlar: PC Geliştirici: Slavic Magic Dağıtıcısı: Slavic Magic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler