Marco van Basten, "Nazi" Sloganı Kullandığı İçin FIFA 20'den Çıkartıldı

03.12.2019 21:14 Özgür Eroğlu

 
 
Dünyanın en popüler oyunlarından olan, Electronic Arts'ın her yıl yenisini piyasaya sürdüğü futbol oyunu FIFA 20 Eylül ayında yayınlanmıştı. Oyunda da bildiğiniz gibi bazı futbolcuların FUT kartları veya surat tasarımları bulunuyor. Marco van Basten'in de oyun içerisinde bulunduğu tüm içerikler oyundan kaldırıldı.
 
Hollanda ve dünya futbolu için önemli bir yere sahip olan Marco van Basten geçtiğimiz gün bir röportaj sırasında nazilerin kullandığı “Sieg Heil” ifadesini kullandığı için oyundan kaldırıldı.
 
Marco van Basten, Ajax ve Milan'nın yanı sıra Hollanda'nın da milli takımında forma giymişti. 3 kere de en iyi futbolcu ödülü olan Ballon d'Or ödülü kazanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler