Marvel Games'in Yeni Oyunundan Detaylar Sızdırıldı!

27.03.2024 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Marvel Games bugün Türkiye saati ile 18:00'de yeni bir oyun duyuracak. Proje hakkında çeşitli detaylar şu anda sızdırılmış durumda ve oyunun Overwatch tarzında bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.
 
Marvel Games yeni projenin "heyecan verici" olduğunu bildiriyor 
 
 
 
Marvel karakterlerinin yer alacağı yeni oyunun mobil ve PC platformuna geleceği aktarılıyor. İlk etapta belirli karakterlerin yer alacağı bu yapım içerisinde Thor ve Moon Knight gibi kahramanlar sonraki süreçte yeni güncellemelerle beraber oyuna dahil olmayı bekliyor. Diğer taraftan oyunda PvE modunun olmadığı söyleniyor.
 
Oyunda üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı yer alıyor ve aynı zamanda nişancı aksiyon sistemi ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Burada alan karakterler geliştirilebiliyor ve yeni becerilerle düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
 
Öte yandan Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Marvel ve Skydance New Media, Uncharted 1-3'ün yönetmeni Amy Hennig'in yönettiği Marvel 1943: Rise of Hydra'yı duyurdu. Yayınlanan fragman sinematik bir içeriği bizlere sunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler