Marvel'ın Blade Filminin Vizyon Tarihi Belli Olmuş Olabilir

07.04.2020 13:33 Özgür Eroğlu

 
Disney'in kurduğu Marvel evrenindeki bulunan ve yakın zamanda yayınlanacak olan yapımların yayın tarihleri belli olmuştu. Buraya tıklayarak film tarihlerine, buraya tıklayarak da dizi tarihlerine ulaşabilirsiniz. 
 
Şimdi de 2022'nin son dönemi ve 2023 için yapımların yayın tarihleri açıklandı. Ama Marvel'ın daha önce de yaptığı gibi. Tarihler açıklandı, ancak hangi yapımlar olduğu belli değil. Tarihler şöyle:
 
7 Ekim 2022
17 Şubat 2023
5 Mayıs 2023
28 Temmuz 2023
3 Kasım 2023 
 
Bu tarihlerde hangi filmlerin çıkacağı bilinmiyor. Ancak analist Charles Murphy, 7 Ekim 2022'de çıkacak olan filmin Blade olduğunu söyledi. Kendisi daha önce de bazı filmlerin yayın tarihini resmi olarak açıklanmadan açıklamıştı. Kesin bir bilgi veya resmi olmadığını hatırlatalım.
 
Bu tarihlerde yayınlanabilecek filmler ise şu şekilde; Ant-Man 3, Guardians of the Galaxy 3 veya Disney'in Fox'tan satın aldığı haklardan birine ait filmler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler