Marvel'ın Yeni Dizisi M.O.D.O.K.'un Logosu Paylaşıldı

10.09.2020 16:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney, Marvel için Disney+'a özel bazı diziler hazırlıyor. Ama aynı zamanda Hulu da bu dizilerden ayrı olarak ve ana evrene bağlı olmayan bazı diziler geliştiriyor. Bunlardan biri daha önce duyurulan, ancak iptal edildiği düşünülen M.O.D.O.K. dizisi.
 
Geçtiğimiz saatlerde M.O.D.O.K. dizisinin logosu paylaşıldı. Şu an için diziye dair bilinen tek şey Patton Oswalt'ın seslendirmenlik yapacağı.
 
M.O.D.O.K. karakterini en son geçtiğimiz hafta yayınlanan Marvel's Avengers oyununda ana kötü olarak görmüştük. Diziye dair ilk bilgiler, fragmanın veya yayın tarihinin ekim ayının başında düzenlenecek olan etkinlikte açıklanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler