Marvel's Spider-Man PS4 Sahipleri, PS5'te Remastered Versiyona Ücretsiz Yükseltemeyecek

23.09.2020 20:42 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man'in PlayStation 4 versiyonuna sahip kullanıcılar, oyunun PlayStation 5'teki remastered versiyonuna ücretsiz sahip olamayacak.

Sony Interactive Entertainment, Kotaku'ya yaptığı açıklamada doğruladı.

Oyunun PlayStation 4 versiyonunu satın almış olanlar oyunu PlayStation 5'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynayabilecek fakat iyileştirilmiş karakter modelleri, ray-tracing yansımalar ve gölgeler, daha iyi ışıklandırma, sokaklarda daha fazla araç ve insan ve üç yeni kostüm gibi iyileştirmeler sadece remastered versiyona dahil olacak.
 
Marvel's Spider-Man: Remastered ayrıca tek olarak satışa sunulmayacak ve sadece Marvel's Spider-Man: Miles Morales ultimate sürümünde yer alacak.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5'in yanı sıra PlayStation 4'e de geliyor ve PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcılar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek. Ultimate sürümüne yükseltmek için $20 / €20 istenecek.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales standart sürümü ($49.99 / €59.99) ve ultimate sürümü ($69.99 / €79.99) 12 ve 19 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler