Marvel's Spider-Man Remastered'a İlk Bakış

30.09.2020 20:08 Gazali Çetinkaya

 
 
Eylül 2018'de PlayStation 4 için çıkan Marvel's Spider-Man oyunu yenilenerek PlayStation 5'e geliyor.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man Remastered'ı detaylandırdı.
 
En büyük değişikliklerden biri Peter Parker'ın yeni yüz modeli. Remastered versiyonda Peter Parker'ın Yuri Lowenthal'a daha çok benzemesi için John Bubniak yerine Ben Jordan ile çalışılmış.
 
Remastered versiyon ayrıca iyileştirilmiş karakter ve çevre modelleri, ray-tracing yansımalar ve gölgeler, daha iyi ışıklandırma, yeni gökyüzü ve hava durumu, sokaklarda daha fazla araç ve insan, üç yeni kostüm (bunlardan biri The Amazing Suit), yeni fotoğraf modu, hızlı yükleme süreleri, 3D ses, DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerini içerecek. Performans modunda 60 kare hızında çalışacak.
 
Marvel's Spider-Man Remastered sadece Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition aracılığıyla ulaşılabilir olacak. Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition fiyatı $69.99 / €79.99 ve 12 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.
 
Peter Parker'ın Yeni Yüz Modeli
 
 
60FPS Performans Modu
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler