Marvel's Wolverine'den İki Yeni Fragman Sızdırıldı!

19.02.2024 20:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Spider-Man ve daha fazla oyunla ön plana çıkan Insomniac Games şu anda Marvel's Wolverine adlı proje üzerinde çalışıyor. Geliştirilme aşamasında bulunan bu proje için iki yeni fragman internete sızdırılmış durumda. İlk fragman oyunun daha çok oynanış kısmına, keşif sistemine ve savaş mekaniklerine odaklanırken ikinci fragman ise sinematik bir akışı bizlere sunuyor.
 
Marvel's Wolverine çok beklenen yapımlar arasında
 
 
 
Marvel's Wolverine oyunu çok beklenen yapımlar arasında yer alıyor ve hayran kitlesi oldukça geniş diyebiliriz. Geçtiğimiz süreçte Aralık 2023'te oyunun PC sürümüyle ilgili bazı detaylar sızdırıldı ve oyunun PC platformuna da geleceği bildirildi. Ancak bu yapım ilk etapta PlayStation 5 için çıkacak ardından daha sonraki süreçte PC platformuna gelecek.
 
Öte yandan geliştirici ekip yakın zamanda Marvel's Spider-Man 2 oyununu oyunculara sundu ve bu oyunun şu anda mod geliştiricileri tarafından PC sürümü portlanıyor. Port içerisinde bazı sorunlar olabilir ancak oyunu baştan sona oynayabiliyorsunuz. Ek olarak sızdırılan fragmanlar spoiler içerdiğinden dolayı burada paylaşmamayı tercih ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Wolverine Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler