Mass Effect: Andromeda EA Access ve Origin Access'e Geliyor

11.10.2017 22:15 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, Mass Effect: Andromeda'nın EA Access ve Origin Access'e, Dead Space 3'ün EA Access'e ekleneceğini duyurdu. Bu oyunlar Ekim - Aralık 2017 tarihleri arasında sistemin kütüphanesine eklenecek.
 
   Ek olarak, EA Access ve Origin Access aboneleri Star Wars Battlefront II ve Need for Speed: Payback'i, EA Access aboneleri The Sims 4'ü çıkmadan deneme imkanı bulacak.
 
   EA Access (Xbox One) ve Origin Access (PC) aboneliği ile sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilir, piyasaya çıkmadan yeni EA oyunlarını deneyebilir ve EA alışverişlerinde indirimler alabilirsiniz.

   EA Access aboneliği aylık 12 TL, yıllık 65 TL. Origin Access aboneliği aylık € 3.99, yıllık € 24.99.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler