Mass Effect: Andromeda Multiplayer Oynanış Fragmanı

14.03.2017 19:50 Gazali Çetinkaya

 
 
   Electronic Arts ile BioWare, Mass Effect: Andromeda'nın gameplay serisinin dördüncü videosunu paylaştı ve bu video tamamen oyunun multiplayer moduna odaklanıyor. Oynanış görüntülerinden oluşan Mass Effect: Andromeda multiplayer tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Ek olarak oyunun dosya boyutu da belli oldu. Ön yüklemesi açılan bazı kişilerin paylaşmış olduğu fotoğraflara göre de Mass Effect: Andromeda Xbox One'da 42.19 GB, PlayStation 4'te ise 42.9 GB dosya boyutuna sahip. PC sistem gereksinimlerinde ise en az 55 GB boş alan istendiği belirtilmişti.
 
   Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika'da 23 Mart tarihinde ise Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 16 Mart tarihinde EA/Origin Access aboneleri oyunu 10 saat boyunca deneyebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler