Mass Effect Serisine Şimdilik Ara Verildi

11.05.2017 17:58 Gazali Çetinkaya

 
   Kotaku'nun haberine göre, Mass Effect: Andromeda'nın yaşattığı hayal kırıklığından sonra Electronic Arts Mass Effect serisine ara verme kararı aldı.
 
   Geliştirici BioWare Montreal şu anda bir destek stüdyosu oldu ve şirketin yeni IP'sine yardım edecek. Bu durum Mass Effect serisinin öldüğü anlamına gelmiyor, sadece seriye şimdilik ara verildiği ve şu anda yeni bir oyun üzerinde çalışılmadığı anlamına geliyor. Kotaku editörü Jason Schreier özellikle bunu vurguladı.
 
   Ayrıca bu karar önemli işten çıkarmalara da yol açmadı. BioWare Montreal çalışanlarının bir kısmı EA Motive stüdyosuna transfer edildi. Geri kalan kısım ise diğer BioWare projelerine yardım edecek veya Mass Effect: Andromeda'nın multiplayer modu üzerinde çalışacak.
 
   Mass Effect serisinin ilk oyunu 2007'de, ikinci oyunu 2010'da ve üçüncü oyunu ise 2012'de çıkış yapmıştı. Serinin en yeni oyunu Mass Effect: Andromeda ise 2017'de çıkış yaptı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler