Mayıs ayı sonunda Xbox Game Pass'ten 5 oyun kaldırılıyor: FIFA ve daha fazlası

22.05.2023 18:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Xbox Game Pass abonelik hizmetine yeni oyunlar eklenmeye ve mevcut oyunlar kaldırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mayıs ayı sonunda kütüphaneden kaldırılacak birçok oyun bulunuyor ve bu oyunlar arasında FIFA 21 ve daha fazlası yer alıyor.
 
31 Mayıs itibarıyla 5 oyun kütüphaneden kaldırılıyor
 
 
 
Belli bir ücret karşılığında geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlayabildiğimiz Xbox Game Pass oyuncuların çok kullandığı bir hizmet. Bu kapsamda aylık veya diğer seçeneklerle beraber hizmete abone olabiliyor ve platformda mevcut olan tüm oyunlara erişim sağlayabiliyoruz. Mayıs ayında birçok oyun kütüphaneye eklendiği gibi 31 Mayıs itibarıyla 5 oyun hizmetten ayrılıyor.
 
Hizmetten ayrılacak 5 oyun ise şunlar:
 
- Europa Universalis (PC)
- Evil Genius 2: World Domination (Bulut, konsol ve PC)
- FIFA 21 (Konsol ve PC)
- Floppy Knights (Bulut, konsol ve PC)
- Lawn Mowing Simulator (Bulut, konsol ve PC)
 
Geçtiğimiz ay ise Bugsnax, Destroy All Humans!, Dragon Quest Builders 2, Tetris Effect: Connected ve Unsouled gibi yapımlar da kütüphaneye veda etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler