Media Molecule'ün Kurucularından Alex Evans Oyun Geliştirmeye Ara Veriyor

03.09.2020 21:03 Gazali Çetinkaya

 
LittleBigPlanet, Tearaway ve Dreams'in arkasındaki stüdyo Media Molecüle'ün üç kurucusundan biri olan Alex Evans oyun sektöründeki kariyerine ara vermeye karar verdi.

Alex Evans, twitter hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, birkaç ay önce kendince bir iç değerlendirme yaparak oyun geliştirmeye ara vermeye ve oyunların dışında maceralara atılmayı umduğunu belirtti.
 
"Media Molecule muhteşem bir yer ve Media Molecule dışında başka bir yerde çalışmayı hayal dahi edemiyorum. Fakat benim gibi yaşlı bir moruğun bu dünyada başka neler yapabileceğini merak ettim."
 
Alex Evans ayrıca bu ayrılışın Dreams'i etkilemeyeceğini ve geliştirici ekibin oyuncuların aklını başından alacak içerikler üzerinde çalıştığını ifade etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler