Meta Quest 2 VR Başlığı 14,8 Milyon Adet Satış Rakamına Ulaştı

01.07.2022 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Sanal gerçeklik pazarı son birkaç yıldır büyüyor ve bu alandaki tüm rakipler birbirlerine karşı mücadele etmeye devam ediyor. Bu alandaki büyümeye katkı sağlayan başlıklar arasında ise daha önce Oculus olarak bilinen Meta yer alıyor.
 
Sanal gerçeklik pazarının büyük ölçüde büyümesine katkı sağlayan Facebook, Meta Quest 2 VR başlığının Ekim 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 14,8 milyon adet sattığını duyurdu.
 
Meta Quest 2, daha önce Oculus olarak bilinen Facebook Reality Labs tarafından geliştirildi ve Eylül 2020'de Facebook Connect 7 canlı yayın etkinliği sırasında duyuruldu. 13 Ekim 2020'de piyasaya sürülen başlık bugüne kadarki en başarılı VR başlığı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan sanal gerçeklik başlığının satışları 2021'de yüzde 97, 2022'nin ilk çeyreğinde ise yüzde 242 artış gösterdi. Bunun yanı sıra VR başlığa çok sayıda oyun dahil olacak. Bu oyunlar arasında GTA: San Andreas VR, Ghostbusters VR, The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Facebook Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 40 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 50 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler