Metal Gear Solid HD Collection'ın Kapak Tasarımı

Kapak tasarımı pakette yer alan 3 oyunun kapaklarından ibaret.
12.06.2011 00:26 Feyyaz Ustaer


    Metal Gear Solid HD Collection'ın Playstation 2 kıyaslamalı iki ekran görüntüsü ve bunun yanı sıra kapak tasarımı yayınlandı.

    Bildiğiniz üzere Metal Gear Solid serisinin 3 oyunu Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarına HD kalitesinde port edilmekte. Bu 3 oyunun tek bir pakette yayınlanması olarak düşünebilceğimiz Metal Gear Solid HD Collection'ın kapak tasarımı; ve bunun yanı sıra iki adet Playstation 2 karşılaştırmalı ekran görüntüsü yayınlandı.

    Daha önce Playstation 2 ve PSP platformlarında düşük grafiksel ayarlarda oynadığımız bu oyunları, HD kalitesinde oynamak gerçekten çok keyifli olacağa benziyor. Ekran görüntüleri oldukça güzel görünüyor. 
 
    Aşağıda göreceğiniz ekran görüntüleri daha önce de yayınlanmış ancak bu kez karşılaştırmalı olarak bizlere sunulmuş olduğu için tekrardan koymakta ve göz atmakta fayda var.
 
Playstation 2'de Metal Gear Solid 2:
 
HD:
 
Playstation 2'de Metal Gear Solid 3:
 
HD:
 
Xbox 360 kapak tasarımı:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Delta Force: Hawk Ops'un PC Alfa Test Tarihi Duyuruldu 7 Dk önce Dune: Awakening İçin Sinematik Fragman Yayınlandı 1 Saat önce 2si1: PlayStation Kutusundan 8K Kalktı, GoW Ragnarok PC ve Dahası 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler