Metro 2033 Filmi İptal Edildi

11.12.2018 18:14 Gazali Çetinkaya

 
2016'da duyurulan Metro 2033 filmi resmen iptal edildi.
 
Filmin iptal edilmesini kitapların yazarı Dmitry Glukhovsky sağladı. Belirtilene göre, filmin senaristi F. Scott Frazier kitaplara sadık kalmayıp filmi fazlaca Amerikanlaştırdığı için Glukhovsky anlaşmayı feshederek filmi iptal ettirdi. Özellikle filmin Moskova yerine Washington DC'de geçmesinin planlanması birinci sebep olarak gösteriliyor.
 
Glukhovsky'nin VG247 websitesine konu hakkında yaptığı açıklama:
 
"Washington DC'de pek çok şey yürümedi. Naziler, Komünistler ve Karaderililer. Washington DC, genel olarak siyahilerin yaşadığı bir şehir."
 
"Karaderilileri bir çeşit rastgele canavarla değiştirmek zorunda kaldılar ve bu canavarlar insan görünümüne sahip olmadığı için yabancı düşmanlığı hakkındaki tüm hikayeyi anlamsız bir hale getirdi. Karaderilileri çok genel bir şeye dönüştürdüler."
 
"Filmin Moskova'da geçme fikri onları korkuttu çünkü Amerikalılar Amerika'ya dair hikayeleri sevmekle biliniyor. Kıyametin Amerika versiyonunu fazlasıyla gördük ve bu türden hoşlanan izleyici kitlesi de artık buna doydu ve daha fazla görmek istemiyor." 
 
Film iptal edildi ancak serinin yeni oyunu yolda. Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat 2019'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 29 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler