Metro 2033 Steam'de Ücretsiz

25.10.2018 21:30 Gazali Çetinkaya

 
 
4A Games, serinin ilk oyunu Metro 2033'ü Steam'de kısa bir süreliğine ücretsiz yaptı.
 
İlgilenenler Metro 2033'ü Steam sayfası üzerinden kütüphanesine ekleyebilir. Oyun yarın 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak, bu saatten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Post apokaliptik bir ortamda parçalanmış Moskova metrosunda geçen Metro 2033, insanlığın kaderinin ellerinizde olduğu yer altında geçen bir hayatta kalma macerası sunuyor.
 
2013’te kıyamet vari bir olay sonucunda neredeyse tüm insanlık yok olurken yeryüzü de tam bir zehir yüzeyine dönüşmektedir. Bir avuç hayatta kalmayı başarabilmiş insan da Moskova’nın bu dev yer altı metro sistemine girip kurtulmuş, insanlığın Karanlık Çağı’na tanık olmaktadırlar.
 
2033’te ise artık yer altında doğup büyümüş bir ırktan Artyom’un rolünü üstleneceksiniz. Büyük olaydan hemen önce doğan ve yer altında büyüyen Artyom metro sisteminin derinliklerinde soluksuz bir maceraya çıkacak, insanoğlunun kaderini avuçlarına alacak ve kararları herkesi etkileyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro 2033 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 23 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler