Metro: Last Light Neden Ertelendi?

02.03.2013 15:46 Samet Konuksal


    THQ'nun iflas etmesinin ardından Koch Media'ya geçen Metro: Last Light'ın bu ay içerisinde çıkması bekleniyordu. Koch Media'ya geçtikten sonra bir süre sessiz kalan oyunun sessizliği dün gelen ertelenme haberiyle bozulmuştu. Bekleyenleri farklı düşüncelere götüren bu ertelenme haberi adına açıklama yapıldı.
 
    Ertelenme haberlerini yorumlayan Koch Media'nın CEO'su Dr. Klemens Kundratitz, "Oyunun çıkışı için verdiğimiz yeni tarih bizim için oldukça önemli. Çünkü bu tarihi belirlerken iki farklı etkeni ortaya koyarak dengeleme yaptık. Bunlardan birisi Metro: Last Light'ı en iyi hale getirme, diğeri de hayranları fazla bekletmemeydi." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Kundratitz, "Elde ettiğimiz yeni zamanı 'vakit sömürme' amacıyla kullanmayacağız. Bu süre içerisinde 4A Games ile yakın olarak çalışıp Metro: Last Light'ı daha iyi hale getireceğiz. Metro serisi bizim elimizde hakettiği değeri ve ilgiyi görecek." eklemelerini yaptı.
 
    Serinin hakları Koch Media'ya geçtikten sonra serinin çoğu oyuncusu pek de olumlu tepki vermemişti. Fakat firmanın CEO'sunun söyledikleri Metro serisinin hayranlarının kalbini çalacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 19 Dk önce Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 7 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler