Metro Redux Bundle Steam'de 12,25 TL

25.11.2016 15:06 Gazali Çetinkaya

   Steam'in sonbahar indirimleri devam ediyor ve "Bugünün Öne Çıkan Fırsatları" arasına en başarılı FPS serilerinden birisi olan Metro serisi girdi.
 
   Metro 2033 ve Metro Last Light'ı barındıran paket Metro Redux şu anda %75 indirimle 12,25 TL fiyat ile satılıyor. Eğer sadece biri lazım derseniz tek olarak 7,75 TL'den satın alabilirsiniz.
 
   Metro serinin yeni oyunu ise yolda. Oyunun dağıtıcısı Deep Silver, son derece başarılı Metro serisi için iddialı planlarının olduğu ancak bir sonraki Metro oyununu 2017 yılında çıkarmanın bu planların arasında olmadığını, belirtmişti. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Redux Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler