Metro Redux Bundle Steam'de 9,80 TL

24.03.2017 09:28 Gazali Çetinkaya

 
   4A Games'in geliştirmiş olduğu Metro oyunları Steam üzerinde indirime girdi. 
 
   27 Mart tarihine kadar sürecek bu indirim kapsamında Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oyunlarını içeren Metro Redux Bundle Steam üzerinde %80 indirimle birlikte 9,80 TL. Oyunlar tek başına da 7,75 TL ile satılmakta.
 
   Mart ayının başında Oyun Çeviri ekibi Metro 2033 ve Metro Last Light Türkçe yamalarını Redux sürümlerine uyarlamıştı. Yamaların indirme linklerine Oyun Çeviri'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
   Metro 2033 ve Metro Last Light oyunlarından sonra serinin yeni oyunu da yolda.
 
   Romanlarıyla Metro oyunlarına can veren Dmitry Glukhovsky'nin resmi sitesi üzerinden yapılan yeni Metro oyunu duyurusundan sonra Deep Silver, son derece başarılı Metro serisi için iddialı planlarının olduğu ancak bir sonraki Metro oyununu 2017 yılında çıkarmanın bu planların arasında olmadığını açıklamıştı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Redux Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 23 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler