Metro Serisini Daha Ulaşılabilir Yapmak İstiyoruz

28.08.2013 10:08 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi THQ'nun kapanmasının ardından Deep Silver, 4A Games tarafından geliştirilen Metro serisinin yayın haklarını satın almıştı. Metro Last Light'ın başarısının ardından yayıncı firma devam oyununa hazır olduğunu söylemişti.
 
    Deep Silver'ın patronu Klemens Kundratitz'in açıklamalarına göre serinin daha geniş kitlelere hitap etmesi isteniyor. İşte bu konudaki açıklama:

    "Bizim tutkumuz kesinlikle seriye devam etme yönünde ve ayrıca bir sonraki aşamada daha geniş kitlelere ulaşmak için oyunu daha ulaşılabilir yapmak istiyoruz"

    "Daha ulaşılabilir"den kastedilen şey nedir bilemiyoruz, ama umarız oyunun o karanlık ve zorlu dünyası herkes oynasın diye bozulmaz. Metro serisi şu an bile milyonlarca hayrana sahip oldukça kaliteli bir seri.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 18 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Haziran Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 18 Haziran The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 18 Haziran Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 18 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler