Michael Douglas, Ant-Man 3 ile İlgili Bilgilerin Çok Yakında Paylaşılacağını Açıkladı

10.05.2020 14:39 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Marvel karakterleri için oluşturduğu sinema evreninin zeki, komik ama çok da umursanmayan karakteri Ant-Man'in yeni filmi için yakın zamanda yeni bilgiler öğreneceğiz gibi duruyor. Ant-Man serisinin oyuncularından Michael Douglas, Instagram üzerinden açıklama yaptı.
 
Michael Douglas'ın Instagram üzerinden yaptığı soru cevap etkinliğinde bir takipçinin Ant-Man 3 hakkında ne söyleyebilirsin sorusu üzerine; Michael Douglas, "Ant-Man 3 hakkında konuşamam, ancak film hakkında yakın zamanda bir şeyler paylaşılacak." dedi.
 
Ant-Man 3'ün 2022 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yönetmeni, ilk iki filmin de yönetmeni olan Peyton Reed olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler