Michael, Franklin ve Trevor GTA IV'e Aktarıldı

15.04.2014 14:10 Alkan Adakaner


    Grand Theft Auto V'in PC sürümün henüz duyurulmadı, ama PC oyuncuları modlar sayesinde GTA IV'te ilgi çekici çalışmalarla karşılaşmaya devam ediyorlar. Bu defa Türk mod yapımcılarından güzel bir çalışma geldi. GTA V'teki karakterler GTA IV'e aktarıldı.
 
     İş, sınav ve günlük hayatımdaki yoğunluklar yüzünden ve modda yaşanılan bir takım sorunlar yüzünden iki ay sizi bekletmek zorunda kaldım. Nisan ayına geldik fakat Grand Theft Auto V’in henüz PS4 ve Xbox One dışında, PC’ye çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmadı. Biliyorum ki halen Grand Theft Auto IV’ü PC de oynayanlar var. O arkadaşlar için bu; GTA IV: Michael, Franklin ve Trevor Mod [TayfunKey] paketini hazırladım.
 
     Hatırlarsanız; Daha önce GTA V’te olan karakter değiştirme özelliği, benzer şekilde GTA IV’e mod olarak yapılmıştı. İşte o modu daha da geliştirerek, GTA V’teki ana karakterlerimizi PS3'ten GTA IV’ün PC versiyonuna port ettim. Karakter modelleri ve düzenlenmesi Fırat Keleş’e aittir. Karakterlerin GTA IV’e Convert’ini ise ben yaptım. Sağ alttaki Grand Theft Auto V karakter göstergelerini ise Alperen Bağcı hazırlamıştır. Ayrıca bazı çeviriler için Aydın Kurtoğlu’na teşekkürler.

     Bu modda GTA IV’te, GTA V karakterlerini oynayabilir ve karakter değişimi yapabilirsiniz. Bunun dışında, GTA V’in “Busted ve Wasted” animasyonları da eklendi. GTA V’e benzer sistemde silahlarımızı da değiştirebiliyoruz. Şunu da belirteyim; Görev yaparken ya da görev haricinde oyunu kayıt ederken, Michael karakteri olarak kayıt yapın. Çünkü Niko Bellic ile Michael değiştirilmiştir. Diğerleri sıradan skinlerdir. Mod test edilmiştir ancak görev yaparken oluşabilecek hatadan kimse sorumlu değildir.
 
 Tayfun Kumaş
 
    Bu modu Tayfun Kumaş'ın web sitesinden indirmek için buraya tıklayınız. Ayrıca modun bir videosu da aşağıda bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler