Microsoft Flight Artık Steam'de!

04.04.2012 14:37 Beril Sergün


     Artık Steam öyle bir hale geldi ki, bir çok oyuncu bedava olan oyunlarını dahi Steam üzerinde istiyor, bunu da bilen yapımcılar Steam'le anlaşmayı ihmal etmiyorlar.
 
     Microsoft'un bedava oynanabilen oyunlarından olan Microsoft Flight'ta artık Steam üzerinden indirilebilir ve oynanabilir durumda. Bunun yanında bedava oynanabilen oyunların vazgeçilmez parçalarından olan ücretli DLC'ler yani indirilebilir içerikler de Steam üzerinden indirilebilir. Eğer bu DLC'lere sahip olmak isterseniz de yaklaşık 30 euro ödemeniz gerekiyor.
 
     Güncelleme: Microsoft Flight henüz Türkiye'ye gelmemiş durumdadır. Türkiye dışındaki oyuncular rahatlıkla oyunu indirip, Steam üzerinden oynayabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 5 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 18 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 20 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler