Microsoft Flight Simulator Kapalı Betası 30 Temmuz'da Başlıyor

10.07.2020 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Dokuz aydır alfa aşamasında bulunan uçuş simülatörü Microsoft Flight Simulator yakında beta aşamasına geçiyor.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator kapalı betasının 30 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.
 
Alfaya erişimi bulunan tüm kullanıcılar kapalı betaya da otomatik olarak dahil olacak. Diğer kullanıcılar ise Xbox Insider Program'ına üye olarak betaya katılma şansı yakalayabilir. Davetiyeler bugün itibarıyla gönderilmeye başlandı.
 
Asobo Studios ayrıca alfa için yeni bir güncelleme yayınladı. Uçaklarda iyileştirmeler ve daha fazlasını içeriyor. Güncelleme notlarına ve topluluk tarafından paylaşılan yeni videolar ve ekran görüntülerine buradan göz atabilirsiniz. 
 
Microsoft Flight Simulator'ın hâlâ bu yıl PC için çıkması planlanıyor. Xbox One'a daha sonraki bir tarihte gelecek. PC'de ve konsolda Xbox Game Pass'e dahil olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler